Solicită ofertă de Repatriere!

Sună-ne sau scrie un mesaj !

Articole despre repatrieri internationale

Transportul funerar și repatriere funerara Covid 19

Asigurăm servicii de transport funerar international si repatriere decedati UE si Non UE

Transport funerar international Italia – Romania Covid-19, ultimele reglementari

Repatriere Covid-19

Informatii utile pentru repatrierea decedatilor de Covid-19 din spatiu UE

Repatriere decedati in romania transport funerar international repatriere decedati

Ajutor De Inmormantare

Ajutor De Inmormantare sau Ajutorul De Deces

Ajutor de inmormantare se acordă în cazul decesului persoanei asigurate, pensionate sau unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului.


Beneficiari pot fi:

În cazul decesului asiguratului sau al pensionarului ajutor de inmormantare se achita unei persoane dupa caz dintre soţul supravieţuitor,
părintele, copilul, tutorele curatorul, oricare persoană care dovedeşte cu acte că a suportat cheltuielile ocazionate de deces, dacă nu există altă solicitare.

În cazul decesului unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, Ajutor De Inmormantare se achită asiguratului sau pensionarului al cărui membru de familie a decedat.

Ajutorul De Inmormantare se stabileste anual prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat si se achită în termen de 3 zile lucrătoare de la solicitare de către casa teritorială de pensii sau instituţia care gestionează bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Ajutor de inmormantare in cazul decesului asiguratului sau al pensionarului este in valoare de 4.162 lei.

Ajutor de inmormantare in cazul decesului unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului este in valoare de 2.081 lei.

Actele necesare acordare Ajutor De Inmormantare sunt:    

 • Cerere pentru acordarea ajutorului de deces ( anexa nr. 11);
 • Certificat de deces (original şi copie)
 • Act de identitate al solicitantului (original şi copie)
 • Acte de stare civilă ale solicitantului, din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul, sau, după caz, actul care atestă calitatea de tutore, curator, mandatar (original şi copie)
 • Dovada că solicitantul a suportat cheltuielile ocazionate de deces (original şi copie)
 • Act medical emis sau vizat de medicul expert al asigurărilor sociale, prin care se atestă boala care l-a făcut inapt şi data ivirii acesteia, în cazul copilului inapt în vârstă de peste 18 ani (original)
 • Adeverinţă care să certifice că, la data decesului, membrul de familie cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani urma o formă de învăţământ organizată potrivit legii (original).
 • Adeverință eliberată de angajator din care să rezulte că persoana decedată avea calitatea de asigurat la data decesului, respectiv extras din REVISAL, după caz.

Katerine International va sta la dispozitie pentru informatii si ajutor suplimentar in legatura cu ajutor de inmormantare, repatriere decedati, transport funerar international sau orice alta intrebare pe acest domeniu.

Pentru mai multe informatii legate de Ajutor De Inmormantare accesati CNPP – Casa Nationala de Pensii Publice

repatriere decedati belgia

Repatriere Decedati Belgia

Katerine International asigură Repatriere Decedati Belgia oriunde in Romania. Efectuam servicii de Repatriere Decedati si Transport Funerar International din Uniunea Europeana oriunde in Romania.

Societatea de Pompe Funebre Katerine International vă pune la dispozitiie transportul international Belgia precum si actele necesare repatrierii persoanei decedate.

Transportul persoanei decedate din Belgia se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn.

Asiguram tuturor clientilor nostrii transport funerar Belgia intern si extern al persoanei trecute in nefiinta.

Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru Repatriere Decedati Belgia, transport funerar Belgia si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

Documente Necesare Transportul Funerar Belgia

Repatrierea decedatului prin transportul funerar Belgia la nivel international necesita urmatorele documente, pe care Katerine International le asigura fiecarui client.

 • Pasaport mortuar
 • Certificat de deces
 • Certificatului constatator al decesului eliberat de o institutie medicala
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatia de transport funerar international

Katerine Inernational asigură întocmirea tuturor documentelor necesare, la medicina legală în localitatea unde a avut loc decesul, la primărie, consulat sau ambasadă și orice alte formalitați sau servicii legate de activitatea de Repatriere Decedati Belgia în România

Pentru a afla informții complete despre repatrierea persoanei decedate din Belgia in Romania, Katerine International vă pune la dispoziție un serviciu de asistență clienți NON STOP familiilor care au nevoie urgent de informații apelând urmatoarele numere:

Telefon 24/24 : 0040 744 962 120

Telefon 24/24: 0039 348 938 4265

Firma noastră asigură Repatriere Decedati Belgia oferind un serviciu profesional și reuseste sa garanteze oricarei familii un preț Economic din urmatoarele tari ale Uniunii Europene.

Timpul necesar unei Repatrieri Decedati Belgia

În condiții si circumstanțe normale Repatrierea unui decedat din Belgia in România dureaza intre 2-3 zile lucratoare, dintre care 1 zi lucratoare se aloca pentru intomcirea documentelor necesare pentru repatriere decedati Belgia.

Vș asigurăm transportul funerar international din Belgia profesional deoarece dispunem de o gama larga de masini funerare dotate cu sisteme frigorifice de ultima generatie autorizate de Uniunea Europeana.

Repatriere Decedati Italia

Asigurăm repatriere decedati Italia oriunde in Romania. Efectuam servicii de repatriere decedati – transport funerar international din Uniunea Europeana oriunde in Romania.

Societatea de pompe funebre Katerine International vă pune la dispozitiie transportul international Italia precum si actele necesare repatrierii persoanei decedate.

Transportul persoanei decedate din Italia se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn.

Asiguram tuturor clientilor nostrii transport funerar Italia intern si extern al persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru Repatriere Decedati Italia, transport funerar Italia si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

Documente Necesare Transportul Funerar Italia, International

Repatrierea decedatului prin transportul funerar Italia la nivel international necesita urmatorele documente, pe care Katerine International le asigura fiecarui client.

 • Pasaport mortuar
 • Certificat de deces
 • Certificatului constatator al decesului eliberat de o institutie medicala
 • Certificatul de imbalsamare
 • Autorizatia de transport funerar international

Katerine Inernational asigură întocmirea tuturor documentelor necesare, la medicina legală în localitatea unde a avut loc decesul, la primărie, consulat sau ambasadă și orice alte formalitați sau servicii legate de activitatea de Repatriere Decedati Italia în România

Pentru a afla informții complete despre repatrierea persoanei decedate din Italia in Romania, Katerine International vă pune la dispoziție un serviciu de asistență clienți NON STOP familiilor care au nevoie urgent de informații apelând urmatoarele numere:

Telefon 24/24 : 0040 744 962 120

Telefon 24/24: 0039 348 938 4265

Firma noastră asigură Repatriere Decedati Italia oferind un serviciu profesional și reuseste sa garanteze oricarei familii un preț Economic din urmatoarele tari ale Uniunii Europene.

Timpul necesar unei Repatrieri Decedati Italia

În condiții si circumstanțe normale Repatrierea unui decedat din Italia in România dureaza intre 2-3 zile lucratoare, dintre care 1 zi lucratoare se aloca pentru intomcirea documentelor necesare pentru repatriere decedati Italia.

Vș asigurăm transportul funerar international Italia profesional deoarece dispunem de o gama larga de masini funerare dotate cu sisteme frigorifice de ultima generatie autorizate de Uniunea Europeana.

© Copyright - Repatriere Decedati - Katerine International