Despre Katerine.ro

In cele mai dificile momente, Katerine vine in ajutorul dumneavoastra prin asigurarea de servicii funerare de calitate. Tot efortul pe care ar trebui sa il depuneti dumneavoastra va fi asigurat de o echipa de profesionisti.

Katerine  asigura servicii de repatriere in/din Europa, avand cate un punct de lucru atat in Romania cat si in Italia. In plus, Katerine International ajuta in special la intocmirea documentelor de transport si asigura transportul decedatului in conditii optime de igiena.

Personal transport funerar katerine.ro

Eram speriată de câte trebuie făcute.

Prețuri bune pentru un serviciu complet, mult peste așteptări. 

Am vrut să fim siguri ca demersurile vor fi rapide și sigure.

Servicii funerare complete

     Katerine International ofera un pachet de servicii funerare complete si sprijin moral care vine din partea unei echipe de oameni de incredere si cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de Repatriere Decedati

Katerine International ofera un pachet de servicii funerare complete si sprijin moral care vine din partea unei echipe de oameni de incredere si cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de Repatriere Decedati .

Asigurăm întocmirea tuturor documentelor necesare, la medicina legală în localitatea unde a avut loc decesul, la primărie, consulat sau ambasadă și orice alte formalitați sau servicii legate de activitatea de Repatriere Decedati în România.

Scrie-ne ce dorești …

Pentru a afla informții complete despre repatrierea persoanei decedate in Romania, Katerine International vă pune la dispoziție un serviciu de asistență clienți NON STOP familiilor care au nevoie urgent de informații apelând urmatoarele numere:

0040 744 962 120

0039 348 938 4265

Firma noastră asigură repatrierea persoanelor decedate oferind un serviciu profesional și reuseste sa garanteze oricarei familii un preț Economic din urmatoarele tari ale Uniunii Europene.