+40744962120 contact@katerine.ro

Repatriere Decedati

Asigurăm repatrierea persoanelor decedate din Europa oriunde in Romania. Efectuam servicii de repatriere decedati – transport funerar international din Uniunea Europeana oriunde in Romania.

Societatea de pompe funebre Katerine International vă pune la dispozitiie transportul international din Europa precum si actele necesare repatrierii persoanei decedate.
Transportul persoanei decedate se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn.

Asiguram tuturor clientilor nostrii transport funerar intern si extern al persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru Repatriere Decedati, transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

 

repatriere decedati forum

Documente Necesare Transportul Funerar International

Repatrierea decedatului prin transportul funerar la nivel international necesita urmatorele documente, pe care Katerine International le asigura fiecarui client.

  • Pasaport mortuar
  • Certificat de deces
  • Certificatului constatator al decesului eliberat de o institutie medicala
  • Certificatul de imbalsamare
  • Autorizatia de transport funerar international

 

Katerine Inernational asigură întocmirea tuturor documentelor necesare, la medicina legală în localitatea unde a avut loc decesul, la primărie, consulat sau ambasadă și orice alte formalitați sau servicii legate de activitatea de Repatriere Decedati în România

Pentru a afla informții complete despre repatrierea persoanei decedate in Romania, Katerine International vă pune la dispoziție un serviciu de asistență clienți NON STOP familiilor care au nevoie urgent de informații apelând urmatoarele numere:

Telefon 24/24 0040 744 962 120

Telefon 24/240039 348 938 4265

Firma noastră asigură repatrierea persoanelor decedate oferind un serviciu profesional și reuseste sa garanteze oricarei familii un preț Economic din urmatoarele tari ale Uniunii Europene.

 

 

Repatriere Decedați România

Telefon NON STOP

Repatriere Decedați Italia

Telefon NON STOP

Întrebări și Raspunsuri

Care este pretul aproximativ pentru repatrierea persoanei decedate?

Pretul unei repatrieri in romania este de aproximativ 1€/ km dar acesta poate creste sau scadea in functie de localitatea unde trebuie efectuata repatrierea.

Care este timpul necesar unei repatrieri?

În condiții si circumstanțe normale repatrierea unui decedat in România dureaza intre 2-3 zile lucratoare, dintre care 1 zi lucratoare se aloca pentru intomcirea documentelor necesare pentru repatriere.

Asigurati si sicriul dupa repatriere?

Sicriiele , cel de zinc si cel de lemn nu sunt incluse in prețul repatrierii, dar vă asigurăm o gama largă de sicrie pentru înmormantarea persoanei decedate pe meleagurile Românești.

Cu ce se efectueaza transportul funerar international?

Vș asigurăm transportul funerar internațional profesional deoarece dispunem de o gama larga de masini funerare dotate cu sisteme frigorifice de ultima generatie autorizate de Uniunea Europeana.

Call Now Button