repatriere decedati belgia

Repatriere Decedati Belgia

Katerine International asigură Repatriere Decedati Belgia oriunde in Romania. Efectuam servicii de Repatriere Decedati si Transport Funerar International din Uniunea Europeana oriunde in Romania.

Societatea de Pompe Funebre Katerine International vă pune la dispozitiie transportul international Belgia precum si actele necesare repatrierii persoanei decedate.

Transportul persoanei decedate din Belgia se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn.

Asiguram tuturor clientilor nostrii transport funerar Belgia intern si extern al persoanei trecute in nefiinta.

Acesta se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru Repatriere Decedati Belgia, transport funerar Belgia si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

Documente Necesare Transportul Funerar Belgia

Repatrierea decedatului prin transportul funerar Belgia la nivel international necesita urmatorele documente, pe care Katerine International le asigura fiecarui client.

  • Pasaport mortuar
  • Certificat de deces
  • Certificatului constatator al decesului eliberat de o institutie medicala
  • Certificatul de imbalsamare
  • Autorizatia de transport funerar international

Katerine Inernational asigură întocmirea tuturor documentelor necesare, la medicina legală în localitatea unde a avut loc decesul, la primărie, consulat sau ambasadă și orice alte formalitați sau servicii legate de activitatea de Repatriere Decedati Belgia în România

Pentru a afla informții complete despre repatrierea persoanei decedate din Belgia in Romania, Katerine International vă pune la dispoziție un serviciu de asistență clienți NON STOP familiilor care au nevoie urgent de informații apelând urmatoarele numere:

Telefon 24/24 : 0040 744 962 120

Telefon 24/24: 0039 348 938 4265

Firma noastră asigură Repatriere Decedati Belgia oferind un serviciu profesional și reuseste sa garanteze oricarei familii un preț Economic din urmatoarele tari ale Uniunii Europene.

Timpul necesar unei Repatrieri Decedati Belgia

În condiții si circumstanțe normale Repatrierea unui decedat din Belgia in România dureaza intre 2-3 zile lucratoare, dintre care 1 zi lucratoare se aloca pentru intomcirea documentelor necesare pentru repatriere decedati Belgia.

Vș asigurăm transportul funerar international din Belgia profesional deoarece dispunem de o gama larga de masini funerare dotate cu sisteme frigorifice de ultima generatie autorizate de Uniunea Europeana.